Una recepta senzilla per tot l'any
Ingredients:
Barrejar bé tots els ingredients (en l'odre descrit). Amb l'ajut d'una cullereta posar petites boles d'aquesta barreja a un cm de distància les unes de les altres, sobre una safata, recoberta de paper vegetal. (ja veureu com augmenten de volum al forn)
Cocció: 10min a 180ºC i deixar refredar, si algunes et queden enganxades en fred son més fàcils de separar.
- 100 grams de mantega tova (deixar fora de la nevera una estona)
- 90 grams de sucre morè
- 40 grams de sucre blanc (o d'un la suma 130)
- 1 sobret de sucre avainillat
- 150 grams de farina de rebosteria (o de blat normal)
- un pessic de llevat
- 1 ou
- 40 grams de nous triturades
- 100 grams de trossets de xocolata "pepites"
Barrejar bé tots els ingredients (en l'odre descrit). Amb l'ajut d'una cullereta posar petites boles d'aquesta barreja a un cm de distància les unes de les altres, sobre una safata, recoberta de paper vegetal. (ja veureu com augmenten de volum al forn)
Cocció: 10min a 180ºC i deixar refredar, si algunes et queden enganxades en fred son més fàcils de separar.
0 comments:
Post a Comment