Ingredients:
100 grams de trossets de xocolata per posar sobre els Muffins
Farcit:
afegir l'extracte de vainilla els ous i continuar baten.
Preescalfar el forn a 180 ºC.
Per altra banda, en un bol s'afegeixen tots els ingredients secs, s'afegeix la llet amb vinagre i es remena bé.
S'ajunten les dues barreges i s'omplen dues terceres parts de les tulipes (les magdalenes augmentaran el volum en el forn)
afegir els trossets de xocolata sobre la pasta dels Muffins i enfornar a 180ºC duran 20minuts.
Un cop cuites les traiem del forn i les deixem refredar un parell de minuts, fem un tall amb el ganivet per reomplir amb farcit i deixem que es refredin completament.
Per fer el farcit escalfem en un cassó la nata fins al punt d'ebullició l'enretirem del foc i afegim la xocolata esmicolada.
Deixar reposar un parell de minuts i barrejar fins a obtenir una garnatxa suau i brillant.
Esperar que es refredi una mica per posar en una màniga pastissera i injectar pels forats fins que sobresurti.
Vull fer una menció molt especial i agraïment per la recepta de the diary of a cakemaker (si voleu tastar aquests Muffins i d'altres sense passar per la cuina, poseu-vos en contacte amb ella) i a la col·laboració de Sophia i la Alice per poder pujar al bloc aquesta recepta tan deliciosa. hmm delcious!
- 165 grams de mantega tova (millor si es treu de la nevera la nit anterior)
- 300 grams de sucre
- 2 culleretes de cafè d'extracte de vainilla
- 3 ous de mida gran
- 70 grams de farina de rebosteria
- 200 grams de farina
- 1 cullereta de cafè de bicarbonat
- 70 grams de cacau en pols
- 225 ml de llet
- 25 ml vinagre de vi blanc
100 grams de trossets de xocolata per posar sobre els Muffins
Farcit:
- 150 ml de nata per muntar
- 150 grams de xocolata negra
Preparació:
Afegir el vinagre a la llet per tallar-la, remenar i deixar-ho reposar una estona.
Batre la mantega amb el sucre, (fent servir les varetes i tapant el bol amb film transparent per evitar esquitxos)afegir l'extracte de vainilla els ous i continuar baten.
Preescalfar el forn a 180 ºC.
Per altra banda, en un bol s'afegeixen tots els ingredients secs, s'afegeix la llet amb vinagre i es remena bé.
S'ajunten les dues barreges i s'omplen dues terceres parts de les tulipes (les magdalenes augmentaran el volum en el forn)
afegir els trossets de xocolata sobre la pasta dels Muffins i enfornar a 180ºC duran 20minuts.
Un cop cuites les traiem del forn i les deixem refredar un parell de minuts, fem un tall amb el ganivet per reomplir amb farcit i deixem que es refredin completament.
Per fer el farcit escalfem en un cassó la nata fins al punt d'ebullició l'enretirem del foc i afegim la xocolata esmicolada.
Deixar reposar un parell de minuts i barrejar fins a obtenir una garnatxa suau i brillant.
Esperar que es refredi una mica per posar en una màniga pastissera i injectar pels forats fins que sobresurti.
Vull fer una menció molt especial i agraïment per la recepta de the diary of a cakemaker (si voleu tastar aquests Muffins i d'altres sense passar per la cuina, poseu-vos en contacte amb ella) i a la col·laboració de Sophia i la Alice per poder pujar al bloc aquesta recepta tan deliciosa. hmm delcious!
0 comments:
Post a Comment