Google Website Translator

més panellets de xocolata, codony i ametlla

A la massa dels panellets tradicionals i afegim cacau en pols, i formem les boles que quedaran una mica mes fosques que les normals, les fornegem i ja estan llestes per rebre la cobertura

desfem la rajola de xocolata en una tassa de cafè amb una mica d'aigua (o llet segons com t'agradi) i banyem les boles amb l'ajut d'un escuradents,


desprès d'introduir les boles a la xocolata desfeta i amb aquesta encara calenta repetim el procés en un altre tassa de cafè plena de fideus de xocolata i deixem refredar.
Per els panellets de codony,
a mi m'agrada afegir a la massa ratlladura de llimona
estirem la massa i emboliquem els trossets de codony, pintem amb el rovell d'ou i ja podem anar tallant el xurro resultant a trossos
desprès de courels al forn 5 o 6 min a 180º aquí podeu veure el resultat
El d'ametlla es pot fer seguint les passes anteriors, amb ratlladura de taronja i arrebossat d'ametlla picada.
Que vinguin de gust





0 comments:

Post a Comment