Son el millor plat o acompanyament per tot l'any però els 'toppings' les diferencien de las de l'estiu. Aqui tens les propostes de la setmana, plenes de color i textures.
base: d'escarola arrissada, canonges i radicchio
acompanyament: formatge blau, llavors de poncella i agar agar amb un toc de "crema de aceto balsamico de Mòdena"
base: enciam full de roure i espinacs vermells
acompanyament: poma i nous
base: enciam full de roure i espinacs vermells
acompanyament: cansalada, panses i pinyons
base: d'escarola arrissada, canonges i radicchio
acompanyament: formatge blau, llavors de poncella i agar agar amb un toc de "crema de aceto balsamico de Mòdena"
base: enciam full de roure i espinacs vermells
acompanyament: poma i nous
base: enciam full de roure i espinacs vermells
acompanyament: cansalada, panses i pinyons
0 comments:
Post a Comment