Google Website Translator

Autentiques Cookies de Xocolata

Una recepta senzilla per tot l'any
Ingredients:
  • 100 grams de mantega tova (deixar fora de la nevera una estona)
  • 90 grams de sucre morè
  • 40 grams de sucre blanc (o d'un la suma 130)
  • 1 sobret de sucre avainillat
  • 150 grams de farina de rebosteria (o de blat normal)
  • un pessic de llevat
  • 1 ou
  • 40 grams de nous triturades
  • 100 grams de trossets de xocolata "pepites"
Preparació: 10min
Barrejar bé tots els ingredients (en l'odre descrit). Amb l'ajut d'una cullereta posar petites boles d'aquesta barreja a un cm de distància les unes de les altres, sobre una safata, recoberta de paper vegetal. (ja veureu com augmenten de volum al forn)

Cocció: 10min a 180ºC i deixar refredar, si algunes et queden enganxades en fred son més fàcils de separar.

0 comments:

Post a Comment